Try & Review: Vaseline Dry Serum Ultra Bright (Tips Ketiak Lebih Cerah dan Wangi)

Thank you Try and Review,

sebab masih mempercayai saya untuk mecuba produk baru.

Kali ni saya telah diberi satu produk baru keluaran Vaseline iaitu Deodorant Dry Serum Ultra Bright! Deodorant ni sangat bagus kerana mengandungi bahan yang selamat, Gluta Collagen dan paling bes mengandungi Vitamin B3 yang sangat membantu dalam proses mencerahkan kawasan bawah ketiak.

Selepas mencuba selama 3 hari, saya berpendapat deodorant ni sesuai untuk mereka yang menjalani kehidupan yang aktif. Deodorant ni kekal kering tanpa rasa melekit walau sedang berpeluh.

Saya sebenarnya tak gemarkan deodorant yang terlalu wangi. Tetapi entah mengapa bau deodorant Dry Serum Ultra Bright by Vaseline ni wangi dia sangat menyenangkan. Tidak terlalu bau seperti sesetengah dedorant. Paling saya sukakan deodorant ni, ianya tidak melekit dan sangat cepat kering setelah menyapunya dibawah lengan.

Ujian Ketahanan 48jam:

Saya dah cuba pakai untuk hari pertama, manakala hari kedua saya biarkan tanpa menggunakan deodorant dan mengekalkan aktiviti harian yang aktif. And the result was amazing! Tiada bau yang tak enak. Korang mesti cuba deodorant ni!

Boleh dapatkan di shopee:

Unilever Official Store: https://shp.ee/f8e7cxp

Guardian Official Store: https://shp.ee/k2pdp8p

 

Disclaimer:

Pendapat dan pandangan saya dalam video ini berdasarkan sudut pandangan peribadi saya. Kesan penggunaan product untuk setiap orang mungkin berbeza.

This is my personal opinion. From time to time I may give my opinion on a product or service. I’m not an expert in the field and other people’s opinions may differ.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *