Pes Kari Hijau Ayam Brand

Sponsored by Home Tester Club: Rendang Daging Pes Kari Hijau Ayam Brand

Ha, ini sponsored post.

Itu hari Home Tester Club ada bagi tester untuk product baru dari Ayam Brand iaitu 2 jenis pes kari.

  1. Pes Kari Merah (https://shp.ee/9pis5fv)
  2. Pes Kari Hijau (https://shp.ee/442farv)

So, untuk entry kali ini saya nak share review untuk Pes Kari Hijau.

rendang daging pes kari hijau ayam brand

Boleh dapatkan disini: https://shp.ee/442farv

Ok dia macam gini.

Mak saya request nak makan ketupat sebutir, maybe kelantanese dish kot. Dia rasa macam ketupat sebab lemak2 camtu kan. Cuma dia masak dalam periuk je. Tak yah beria nak balut dengan daun palas.

rendang daging pes kari hijau ayam brand

Ok berbalik pada pes hijau tu, dalam dia memang ada serai, lengkuas, halia semua tu. So saya fikir why not try buat rendang instead of buat kari hijau.

Then saya cubalah, Alhamdulillah menjadi. Rasa dia memang rasa rendang. Tak yah dah beria nak blend macam2 untuk hasilkan rendang. So lepas ni siapa-siapa yang teringin nak makan rendang yang cepat, boleh cuba guna pes kari hijau by Ayam Brand ni. 

By the way, terima kasih Home Tester Club sudi pilih saya untuk join campaign ni. Hope I can get more opportunities in future. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *