Amak Share: Pokok herba dan ulam untuk dijual

Hai korang!

Sejak rakyat Malaysia dikenakan perintah berkurung, ramai mula berkecimpung dengan aktiviti bercucuk tanam. Termasuklah kawan saya ni.

Dan yang paling tak sangka, dari sekadar hobi kini jadi satu perniagaan.

Korang kalau ada usha-usha pokok-pokok herba, ulam-ulaman, hatta pokok perubatan boleh lah usha-usha kedai kawan saya ni. Klik je gambar bawah ni, terus akan direct ke kedai DreamCatcherMall

Kat bawah ni saya senaraikan beberapa hot selling yang ada kat online nursery kawan saya ni. Yang pasti, harga termurah dipasaran, best customer review anddddd servis tiptop akan diberi! Selamat membeli pokok.

  1. Pokok Bidara Arab Berduri

    (https://shp.ee/v8zqpjv)

  2. Pokok Daun Sup Dalam Pasu

    (https://shp.ee/6iwivmv)

  3. Anak Pokok Hempedu Bumi

    (https://shp.ee/jabzy2v)

  4. Pokok Pegaga Kampung

    (https://shp.ee/42miycv)

  5. Pokok Bunga Kantan

    (https://shp.ee/ff3gfwv)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *