Cara Mudah Nak Buat Link Whatsapp tanpa Nombor Telefon

Cara mudah buat whatsapp link
Cara Senang Nak Buat Link Whatsapp
Hari ni saya nak share cara buat link WhatsApp. Link whatsapp ni penting tau untuk online seller.
Nak bagi customer senang tekan link tu terus dapat whatsapp kita. Tak payah la dia orang nak salin no handphone kita pastu kena save as contact dalam handphone pulak.
Dapat customer yang atas pagar memang tak la dia nak save no handphone kita. Makanya ini saya nak share 3 cara buat link whatsapp
  • Cara Pertama
Copy paste je mcm ni. Just tukar nombor handphone.
Atau boleh letak ayat kat belakang tu nak bagi senang trace customer tu datang dari mana. Edit no handphone je dan ayat tu.
  • Cara Kedua
Cara ni nombor handphone kita tak nampak.
Contoh: https://orkedmart.wasap.my/
Percuma untuk 5 link je. Nak lebih link, kena register banyak email
  • Cara Ketiga
Pastu ikut je step dia satu per satu. SIAP!
Boleh buat link tanpa had.
Sila cuba buat dan #SHARE kepada seramai mungkin untuk kawan-kawan seller kita yang lain. Kita pun nak bagi dia orang dapat MANFAAT apa yang kita dapat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *